God kontakt

Vi kan heldigvis kontaktes døgnet rundt.

Kontaktperson

Den unge vil få tilknyttet en primær-kontaktperson

Vores pædagogik

Vi ligger vægt på evidens baseret metoder.

​Placering udenfor hjemmet

Hvorfor vælge en placering udenfor hjemmet?

Nogen gange kan det være nødvendigt for et barn eller en ung at placeres udenfor hjemmet. Dette kan blandt andet være pga. problematiske vilkår i hjemmet, misbrugsproblemer, kriminel aktivitet eller et særligt behov for støtte hos barnet eller den unge.

En placering udenfor hjemmet kan i disse tilfælde være den mest formålstjenlige handling for barnets nuværende og fremtidige levevilkår, og den bliver altid foretaget med barnets eller den unges fysiske og mentale sundhed som hovedfokus.

Her hos Kompas Ung tilbyder vi placering udenfor hjemmet til børn og unge fra hele Danmark. 

Frivillig

En frivillig placering af et barn eller en ung er ofte resultatet af et samarbejde mellem barnets/den unges formynder og kommunen. Hvis den unge er over 15 år, vil et samtykke fra denne dog også være påkrævet for en frivillig anbringelse udenfor hjemmet.

Hvad tilbyder Kompas Ung?

Her hos Kompas Ung tilbyder vi adskillige muligheder for støtte til en placering udenfor hjemmet efter Barnets Lovs krav for denne.

Unge mennesker har dog forskellige behov, og vi har derfor valg at arbejde 1 til 1 med den unge for at skabe en positiv og permanent livsforandring.

Vedkommendes placering udenfor hjemmet kan enten være i egen lejlighed eller værelse alt efter hvad, der anses som bedst for deres fremtidige levevilkår.

Hvis du har spørgsmål om vores arbejde med anbringelse udenfor hjemmet, er du altid velkommen til at kontakte Kompas Ung direkte. Vi står altid klar til at hjælpe og tilbyder bl.a. efterværn til unge.

Kontakt os her

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information eller ved yderligere spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vagttelefon - Døgnåbent for akut henvendelse på dette nummer:

Kompas Ung ApS

Ahlgade 74c, 4300 Holbæk

CVR-nummer: 36911948

© 2022 G.O. Kompas Ung ApS. Alle rettigheder forbeholdes.