God kontakt

Vi kan heldigvis kontaktes døgnet rundt.

Kontaktperson

Den unge vil få tilknyttet en primær-kontaktperson

Vores pædagogik

Vi ligger vægt på evidens baseret metoder.

Mål og metode

Kompas Ungs pædagogik ligger vægt på evidens baserede metoder som f.eks. Empowerment, SOS (Signs of Safety), MI (Motivational Interviewing) og miljøterapi, som de primære metodiske værktøjer. 

Ved at arbejde ud fra selvpsykologiens pædagogiske rammer sikrer vi den unges trivsel og udvikling ved, at stimulere den unge gennem de 4 dimensioner:

  • Anerkendelse/omsorg
  • Mestring
  • Engagement
  • Samhørighed

Med selvpsykologien som redskab sikrer vi, at vores støtte kontaktpersoner og mentorer kommer hele vejen rundt om den unge, samt får kvalificeret relationen i forhold til at støtte og udvikle den unge.

Kompas Ung tager udgangspunkt i den unges historie og erfaringer, som han/hun har med sig fra opvæksten og arbejder ud fra at skabe tiltag, der fremmer den unges mulighed for at kunne mestre og bearbejde tidligere oplevelser. På den måde motiverer vi den unge til at reflektere over sine forhåbninger og til at skabe egne positive værdier – som på sigt skal være grobund for den unges fremtid.

Struktureret handleplan

Vores pædagoger arbejder altid ud fra en struktureret handleplan, der har som mål at klæde den unge på til at kunne begå sig bedre i dagligdagen. Vi sørger altid for dokumentation for vores arbejde og holder os altid til den aftalte handleplan.

Kontaktpersonen overtager ikke opgaverne for den unge, men guider dem gennem hverdagens problemstillinger således, at den unge selv reflekterer og udvikler strategier, så den unge lærer at handle på de overvejelser, og situationer problemstillingerne skyldes. I samarbejde med den unge tilstræber vi at opøve ansvarlighed for egen udvikling, og hjælp til selvhjælp.

Har du en konkret forespørgsel?

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål. Du kan også udfylde formularen til højre, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Kontakt os her

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information eller ved yderligere spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vagttelefon - Døgnåbent for akut henvendelse på dette nummer:

Kompas Ung ApS

Ahlgade 74c, 4300 Holbæk

CVR-nummer: 36911948

© 2022 G.O. Kompas Ung ApS. Alle rettigheder forbeholdes.