God kontakt

Vi kan heldigvis kontaktes døgnet rundt.

Kontaktperson

Den unge vil få tilknyttet en primær-kontaktperson

Vores pædagogik

Vi ligger vægt på evidens baseret metoder.

Støtte i egen lejlighed​

Kompas Ung har lejligheder forskellige steder i Holbæk Kommune, men med mulighed for at udvide til resten af Sjælland. Primært 2-værelses m. køkken og bad og tæt på offentlig transport. Alle boliger er istandsat ved indflytning.


I huslejen er inkluderet el, vand, internet og fællesartikler.

Vores lejligheder kan møbleres i samarbejde med borgeren, hvis bopælskommunen har bevilliget penge til at købe egne møbler m.m. De indeholder desuden vaskemaskine, tørretumbler, køleskab og ovn. 

 

For at bo i en af Kompas Ungs lejligheder er kravet, at den unge besidder en vis form for selvstændighed og motivation for at opretholde en nogenlunde standard i boligen og hverdagen.

Inden indflytning hos Kompas Ung skal den unge underskrive og acceptere de gældende retningslinjer og husregler, vi har på Kompas Ung samt de aftaler, vi har indgået med den enkelte.
De underskrevne retningslinjer og husregler gælder også de eventuelle gæster, kærester og familie, som den unge har besøg af.

Ved indflytning udfyldes en lejekontrakt og en forventningsaftale, her præciserer vi i fællesskab de konkrete opgaver den unge har brug for støtte til. Forventningsaftaler evalueres løbende, så målene, forventningerne og kravene hele tiden er i overensstemmelse med den unges aktuelle kompetencer og livssituation.​

Eksempel på 2-værelses lejemål​

Kontakt os her

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere information eller ved yderligere spørgsmål.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Vagttelefon - Døgnåbent for akut henvendelse på dette nummer:

Kompas Ung ApS

Ahlgade 74c, 4300 Holbæk

CVR-nummer: 36911948

© 2022 G.O. Kompas Ung ApS. Alle rettigheder forbeholdes.